Făcând clic pe opțiunea „Autentificare sau Înregistrare”, veți putea să vă creați un cont și să vă înregistrați în programul de fidelitate.
Având un cont Tezenis vă oferă o experiență mai bună de cumpărături și vă puteți bucura de următoarele beneficii:- Programul de fidelitate Tezenis Club și avantajele sale:
- Secțiunea contului dvs.
- Istoricul comenzilor;
- Lista personală de dorințe
Dacă ți-ai uitat parola, în secțiunea Conectare/Înregistrare, dă clic pe „Ai uitat parola?” și introdu adresa de e-mail asociată contului tău. Apoi, urmează instrucțiunile din e-mailul pe care îl vei primi.
Asigură-te că parola ta îndeplinește următoarele cerințe:
- conține cel puțin 8 caractere;
- conține cel puțin un număr;
- conține cel puțin o majusculă sau un caracter special;
- nu conține spații;
- nu trebuie să corespundă adresei de e-mail utilizată pentru înregistrare.
Apoi, autentifică-te în cont cu noua parolă.
Dacă e-mailul nu apare în dosarul „Principale” (Inbox), asigură-te că verifici dosarele „Spam” și/sau „Promoții”. De asemenea, asigură-te că dosarul „Principale” nu este plin.
Dacă e-mailul tot nu apare, contactează-ne la hello@tezenis.com.
Autentifică-te în cont utilizând adresa de e-mail asociată.
După autentificare, mergi la secțiunea PROFIL. Aici îți poți modifica datele personale, adresa de e-mail și parola.
Din păcate, această opțiune nu este disponibilă momentan.
Pentru a plasa o comandă pe site-ul nostru, nu este necesar să aveți un cont Tezenis Club și puteți face acest lucru ca vizitator. Pentru a plasa o comandă în aplicația noastră, trebuie să aveți un cont Tezenis Club.
Prin abonarea la Newsletter, veți primi informații despre noile promoții, colecții și noutăți despre marcă. (abonarea la Newsletter nu înseamnă crearea unui cont).
Dacă vă hotărâți să creați un cont pe site-ul nostru, veți avea următoarele beneficii:
- Programul de fidelitate Tezenis Club și avantajele sale
- Secțiunea contului dvs.
- Istoricul comenzilor
- Lista personală de dorințe
Da, este posibil să vă ștergeți contul. După ce vă autentificați, din secțiunea PROFIL, selectați opțiunea ȘTERGERE CONT. Vă reamintim că, după ștergerea contului dvs. nu veți mai putea beneficia de avantajele acestuia. Ștergerea contului dvs. va duce și la anularea calității de membru în programul de fidelitate.
Poți accesa site-ul folosind conturile de pe rețelele de socializare.
Alegeți pictograma rețelei de socializare cu care doriți să vă înregistrați și urmați pașii indicați.
Informațiile personale vor fi vizibile în secțiunea PROFIL.
Dacă v-ați autentificat prin intermediul rețelelor sociale, orice modificare a datelor personale pe care o efectuați pe site-ul Tezenis nu va afecta în niciun fel datele de pe rețeaua socială.
Vă rugăm să rețineți că nu este posibil să vedeți sau să modificați parola din secțiunea „Profil”.