Πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο online κατάστημα της χώρας σου:

Πολιτική περί cookies

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν να κάνουμε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο ευκολότερη, ταχύτερη και πιο διαδραστική. Η παρούσα ενημερωτική ανακοίνωση περιγράφει τα cookies που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο ενεργοποίησης και απενεργοποίησής τους.

Θα πρέπει να συμβουλεύεστε αυτήν την ενημερωτική ανακοίνωση σε συνδυασμό με την Πολιτική απορρήτου Tezenis που είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο και της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας και σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο ή απλώς τη διευκολύνουν (για παράδειγμα, αποθηκεύοντας τη γλώσσα στην οποία θέλετε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο, τα διαπιστευτήρια σύνδεσης σε περιοχές αποκλειστικής πρόσβασης ή τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι σας).

Επομένως, χάρη στα cookies είναι δυνατή η συλλογή πληροφοριών σχετικά με την περιήγησή σας στο διαδίκτυο και η χρήση τους για τη διευκόλυνση ή την εξατομίκευση της εμπειρίας περιήγησης.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε; Πώς ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται;

Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους cookies ανάλογα με τη λειτουργία και τον σκοπό τους. Γενικά, τα cookies χωρίζονται σε δύο κατηγορίες βασικές κατηγορίες: τα τεχνικά cookies και τα cookies δημιουργίας προφίλ.

Τα τεχνικά cookies διασφαλίζουν τη βέλτιστη χρήση του ιστότοπού μας επιτρέποντας την ταχύτερη και ευκολότερη περιήγηση, ενώ χρησιμοποιούνται με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνση της χρήσης των διαδικτυακών υπηρεσιών μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies επειδή, στην αντίθετη περίπτωση, ορισμένες ενότητες του ιστότοπού μας δεν θα ήταν προσβάσιμες ή θα ήταν δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Δεν ζητάμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους, δεν είναι δυνατή η απενεργοποίησή τους και η νομική βάση που μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε είναι το έννομο συμφέρον μας για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπού μας.


Στην κατηγορία των τεχνικών cookies εμπίπτουν επίσης τα λειτουργικά cookies, , που επιτρέπουν την περιήγηση σύμφωνα με μια σειρά επιλεγμένων κριτηρίων (για παράδειγμα, γλώσσα).

Επίσης, στην ίδια κατηγορία των τεχνικών cookies περιλαμβάνονται και τα αναλυτικά cookies, με τα οποία ενημερωνόμαστε αποκλειστικά για στατιστικά στοιχεία, που συλλέγονται σε συγκεντρωτική μορφή και αφορούν στον αριθμό των επισκεπτών και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Εάν οι πληροφορίες δεν συλλέγονται σε συγκεντρωτική μορφή και περιλαμβάνουν δεδομένα ταυτοποίησης (για παράδειγμα, τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται από τη συσκευή σας), τα cookies που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή αυτών των πρόσθετων δεδομένων θα χαρακτηρίζονται ως cookies δημιουργίας προφίλ, τα οποία ενεργοποιούνται μόνο μετά την υποβολή της συγκατάθεσής σας.

Τα cookies δημιουργίας προφίλ χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης που έχετε (σελίδες που έχετε επισκεφθεί, προϊόντα που τοποθετήσατε στο καλάθι αγορών σας κ.λπ.). Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και στοχευμένες διαφημίσεις. Τα cookies δημιουργίας προφίλ μπορεί να είναι ιδιόκτητα (ή πρώτου μέρους), εάν ελέγχονται απευθείας από τη Calzedonia S.p.A., ή τρίτου μέρους, σε περίπτωση που ανήκουν σε επιχειρηματικούς συνεργάτες μας.

Όλα τα cookies δημιουργίας προφίλ (πρώτου και τρίτου μέρους) μπορούν να ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας το σχετικό εργαλείο διαμόρφωσης ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα cookies δημιουργίας προφίλ, παρόλο που επισημαίνονται με ένα σημάδι επιλογής, εφαρμόζονται μόνο εφόσον κάνετε κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», το οποίο βρίσκεται στο πλαίσιο για τα cookies του ιστότοπού μας. Συνεπώς, τα cookies δημιουργίας προφίλ συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας μόνο μετά από τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Κατάλογος των cookies που χρησιμοποιούμε

Ποια είναι η διάρκεια των cookies;

Ανάλογα με τη διάρκεια ισχύος των cookies, κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:
Προσωρινά cookies (ή cookies περιόδου λειτουργίας): Τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτά τα cookies διατηρούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί στη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας της περιήγησής σας.

Μόνιμα cookies Διαθέτουν τη λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων (για παράδειγμα, τον κωδικό πρόσβασης σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης, ώστε να μην χρειάζεται να τον καταχωρείτε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτές τις ιστοσελίδες). Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies παραμένουν αποθηκευμένες στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση ακόμα και μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης.

Για να μάθετε τη διάρκεια ισχύος των cookies, μεταβείτε εδώ διαμόρφωσης.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους επεξεργασίας και τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων;

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας (δηλαδή τα υποκείμενα που καθορίζουν τους σκοπούς και τις μεθόδους για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) είναι η Calzedonia S.p.a., με επίσημη έδρα στη διεύθυνση Malcesine (VR), Via Portici Umberto Primo 5/3, και γραφείο διοικητικών υπηρεσιών στη διεύθυνση Dossobuono di Villafranca (VR), Via Monte Baldo n. 20.
Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας έχουν διορίσει έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε γραπτώς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση DPO@calzedonia.com

Αποδέκτες των δεδομένων και διαβιβάσεις δεδομένων εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των cookies έχουν τους εξής αποδέκτες:
-το υπεύθυνο προσωπικό για τη διαχείριση και την παρακολούθηση ιστοτόπων της Calzedonia S.p.A.
- προμηθευτές και συμβούλους, που υπόκεινται στη σύναψη σύμβασης για τον διορισμό τους ως εκτελούντες την επεξεργασία ή από κοινού υπεύθυνους επεξεργασίας.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δεδομένα θα μπορούσαν επίσης να διαβιβαστούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες που υιοθετούν ένα επίπεδο προστασίας δεδομένων παρόμοιο με το ευρωπαϊκό (και για τις οποίες έχει εκδοθεί σχετική απόφαση επάρκειας) ή υπό την επιφύλαξη της επιβολής τυποποιημένων συμβατικών ρητρών, οι οποίες θεσπίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την απόφαση 2021/914 και αποσκοπούν στη διασφάλιση επαρκών εγγυήσεων προστασίας για διαβιβάσεις δεδομένων.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως προβλέπονται από τον νόμο σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στη διεύθυνση privacy@calzedonia.com . Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο εντός 30 ημερών από την παραλαβή της αναφοράς σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας, εφόσον χρειάζεται, μαζί με το αίτημά σας, για να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας.

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε εάν τα προσωπικά δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία και, εάν αυτό επιβεβαιωθεί, να αποκτήσετε αντίγραφο αυτών των δεδομένων και να ενημερωθείτε σχετικά με την πηγή των δεδομένων, τις κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία, τους αποδέκτες των δεδομένων, τους σκοπούς της επεξεργασίας, την ύπαρξη αυτοματοποιημένης διαδικασίας λήψης αποφάσεων (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ), το χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων και τα δικαιώματα που προβλέπει ο Κανονισμός 2016/679 της ΕΕ.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή μας ή τη συμπλήρωση στοιχείων στα δεδομένα, εάν είναι ελλιπή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όταν παρέχετε τα δεδομένα σας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, εγγυάστε την ακρίβεια και την εγκυρότητά τους. Μπορείτε να μας βοηθάτε να εξασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα σας είναι πάντα ακριβή στέλνοντας οποιεσδήποτε ενημερώσεις στη διεύθυνση privacy@calzedonia.com .

Δικαίωμα διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, εάν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή εάν δεν έχουμε πλέον την εξουσιοδότηση να τα επεξεργαζόμαστε.

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας όταν ισχύουν οι ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων σας.
β) Δεν είμαστε εξουσιοδοτημένοι να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και αντί της διαγραφής τους μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της χρήσης τους.
γ) Έχουμε στην κατοχή μας δεδομένα, τα οποία μπορεί να μην χρειαζόμαστε πλέον για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους είχαν συλλεχθεί, και τα οποία είναι απαραίτητα για την επιβεβαίωση, την άσκηση ή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας ενώπιον μιας δικαστικής αρχής.
δ) Εναντιώνεστε στην επεξεργασία με βάση το έννομο συμφέρον μας. Εν αναμονή της επαλήθευσης του κατά πόσο οι νόμιμοι λόγοι μας υπερισχύουν των δικών σας ως ενδιαφερόμενο μέρος, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων όπου αυτή απαιτείται, επιλέγοντας διαμόρφωσης.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

Στην περίπτωση επεξεργασίας των δεδομένων σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή κατά την εκτέλεση μιας σύμβασης ή εάν η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων. Θα μπορείτε έτσι να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιήσατε σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαβιβαστούν τα δεδομένα σας απευθείας σε άλλη εταιρεία, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

Δικαίωμα εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας με βάση το έννομο συμφέρον μας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν παραβιάζει τις διατάξεις του Κανονισμού 2016/679 της ΕΕ, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε κατά καιρούς το περιεχόμενο της παρούσας σελίδας. Επομένως, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε αυτήν την ανακοίνωση τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που έγιναν από την τελευταία φορά που την επισκεφτήκατε.

Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 2021

label.service.not.available